Nógrádi vadaspark
Nógrádi vadaspark

vadaspark

Vadaspark szarvasokkal szürkületkor
Legelésző gímszarvasok

A Nógrádi Vadaspark a Börzsöny lábánál, mintegy 50 kilométerre északkeletre fekszik Budapesttől. A park 110 hektáron terül el, mely egyéni tulajdonban, családi gazdálkodás keretein belül működik. Rohanó világunkban családi gazdaságunk megteremtette a természethez visszavezető utat a Nódrádi Vadaspark képében.

Napjainkban már mindenki igénye szerint betekintést nyerhet az afrikai, ázsiai, vagy akár dél-amerikai állatok életébe, de csekély információval rendelkezünk a világhírű magyar vadállományról. Ennek a hiányosságnak a pótlására hoztuk létre a Nógrádi Vadasparkot, ahol természetes élőhelyén szemlélhetőek meg a fenséges gímszarvasok, a dámvadak viselkedése, a muflonkosok vad összecsapásai és a vaddisznó családok vidám csörtetése.

A vadállományon kívül találkozhatnak a gazdaság területén élő háziállatokkal (macskákkal, kutyákkal, lovakkal, birkákkal, szamarakkal, marhákkal) és gondtalanul élvezhetik a természet közelségéből áradó nyugalmat.

A vadaspark látogatása esetén telefonos bejelentkezés szükséges, amit a Kapcsolat oldalon található telefonszámon kérjük jelezni, egyeztetni! Köszönjük!

Gímszarvasok legelnek
Gímszarvasok legelnek
Gím bika és vaddisznók az etetőnél
Gím bika és vaddisznók
Mókus
Mókus
A vadaspark
Videó a vadasparkról